• Lemaradt kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Amit elfelejtettem: ha van egy-egy olyan nap, amikor a gyerkőc 4-5 kakit "termel", amelyet nem gondolnék kóros állagúnak, ugye nem jelent problémát? A champhylobakteres fertőzés után nagyon tartok attól, hogy kiújulhat a betegség... Tisztelettel. Zita

        WEBBeteg szakértő válasza a gyakori széklet témában

        Kedves Zita!

        Csecsemőkorban természetes jelenség még a napi 8 kakilás is ne aggódjon!!

        Tisztelettel: 

         Dr. Balogh Andrea  gyermekorvos


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-19 21:13:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 09:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: