• Lányom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor ur/nő!kislányom éves és a nyirokcsomoja már egy éve hol nagyobb hol kissebb.voltam vele nyaki ultrahangon de itt nem találtak semmi különöset sőtt a doktor ur azt mondta hogy neki mát husz éve nagyobb.de előfordul hogy köszörüli a torkát időszakonkénti ez nála ugy-4-5 havonta .mintha le lenne rakodva a torkába valami de nem is tudom mi ez!most jelenleg ez a virusus dolgok mennek az ovodában.mi lehet nála ez!vigyem őt orvoshoz?gégészhez?kalocsáné!

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomóduzzanat témában

        Tisztelt Kérdező!

        Keressék fel házi gyermekorvosukat és ő el tudja dönteni vizsgálat alapján, hogy a nyaki nyirokcsomók mérete kóros e vagy sem. Általában a babnyinál nagyobb méretű nyirokcsomók érdemelnek figyelmet, az ettől kisebbek nem.

        Tisztelettel:

         Dr. Balogh Andrea

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-19 16:41:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 06:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: