• Szájgomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gyermekem (6 éves kisfiú) 6 napon keresztül szedte a Summamed 250 es kapszulát. Ezután fehér hólyagocskák jöttek kis a nyelvén torkán és a belső fogínnyén. A gyerekorvos azt mondta gomba az ntibiotikumtól. Nem írt semmit azt mondta rózsamézel dörzsöljem le a gombát, és a Regenerál bélflóra és immunerősítőt szedessem a gyerekkel. Ez 4 napja volt, azóta ecseteljük a száját és még mézzet is nyalogat,de valahogy lassan gyógyul. Van jobb szer a rózsaméznél a szájgombára?

        Köszönettel Szilvia

        WEBBeteg szakértő válasza a szájgomba témában

        Tisztelt Kérdező!

        Tantum verde spray-vel fújják naponta 4-5x a hólyagokat, ha az sem használna, akkor a háziorvos tud felírni receptre magisztrális, patikában összeállítandó készítményt. A Bonolact regeneral pluszt továbbra is szedje.

        Tisztelettel:  

         Dr. Balogh Andrea   gyermekorvos

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-16 22:33:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó