• Propolisz+C vitamin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Nekem nagyon bevált a Naturland által forgalmazott Propolisz+C vitamin tabletta megfázás esetén. Viszont a kezelési utasitásban az szerepel, hogy gyermekeknek csak orvos jóváhagyásával adható. Én kikértem a gyerm.orvosunk véleményét,de nem ismeri ezt a készitményt,igy nem mondott véleményt. Azt szeretném megkérdezni, hogy árthattam-e azzal, hogy napi 1 szemet adtam neki 10 napon keresztül, megelőzés gyanánt 1 hónappal ezelőtt? Most pedig kezd fájni a torka és napi 1 szemet elszopogat? Miért ellenjavallt gyermekeknél, hiszen ez még sem gyógyszer, mint pl: a Strepsils? Előre is köszönöm válaszukat? Tisztelettel: Sz. Irén

        WEBBeteg szakértő válasza a Propolisz+C témában

        Tisztelt Kérdező!

        Napi 1 tabletta adásával biztosan nem tett rosszat. Azért szabad csak óvatosan adni gyermekeknek ezt a készítményt, mivel virágporokat tartalmazhat, ami allergizálhat illetve allergiás gyermekeknek esetleg rosszullétet okozhat illetve feltehetőleg a készítménnyel kapcsolatban nincs elég tapasztalat gyermekek körében. Ha gyermeke hurutos, akkor esetleg próbálják ki Dr. Theiss Echinacea cseppjét gyermekeknek adható formában is kapható és nagyon jó.

        Tisztelettel: 

         Dr. Balogh Andrea  gyermekgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-10 20:41:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 12:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: