• Van okom aggódni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő. Öt hónapos kisfiam egy héttel ezelőtt lemászott a szülői ágyról és hanyatt esett. Nem tudom, hogy történhetett, egy pillanat műve volt az egész, pedig tőle 50 cm-re ültem és a másik gyermekemmel váltottam egy mondatot. Nagyon megijedtünk, nehezen lehetett megnyugtatni akkor. Nem hányt, nem volt zavart, utána sokat játszott és ugyanolyan életvidám volt, mint előtte. Azóta azonban azt tapasztaltam, főként éjszakánként, hogy felriad, felsír álmából, nyugtalanul alszik...hozzá teszem, két fogacska is egyszerre bújt ki az elmúlt napokban, nehezebben viseli a napokat, mint eddig, de mégsem hagy nyugodni a dolog. Kérdésem, hogy Ön szerint lehet összefüggés a múlt heti esés és aközött, hogy álmából felriad és nehezen lehet megnyugtatni? Köszönöm a választ! Zsuzsa

        Dr. Fáklya Mónika válasza a esés, baba témában

        Tisztelt kérdező! Ne aggódjon, ennyi idő alatt, ha az esés komolyabb gondot okozott volna, már lenne más tünete is. Inkább a fogzási fájdalom miatt lehet nyugtalan.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2017. augusztus 30., 15:13; Megválaszolva: 2017. szeptember 12., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő. Öt hónapos kisfiam egy héttel ezelőtt lemászott a szülői ágyról és hanyatt esett. Nem tudom, hogy történhetett, egy pillanat műve volt az egész, pedig tőle 50 cm-re ültem és a másik gyermekemmel váltottam egy mondatot....
        Kedves Doktor Nő! Az utobbi 2hétben gyakran vérzik a 8éves lányom orra.Legutobb vasárnap, de már nagyon intenziven és sokáig vérzett az orra.(eddig sosem volt orrvérzése) Tegnap elvittem a fül-orr-gégészetre, ott nem találtak semmilyen...