• Labor eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő! A kislányom Júliusban lesz 3 éves. Elvittem vérvételre mert nagyon sápadt és hullik a haja, nagyon kis aprócska és a súlya sem gyarapodik nagyon. Amikor megszületett rá egy hétre belázasodott de tisztázatlan maradt az oka. Egy hétig kapott kórházban antibiotikumot és elmúlt. Egy éves környékén nagyon hasmenése volt mindig. Voltunk Gasztroenterológusnál de ott sem derült ki semmi. Most kérném nézze át a laboreredményt hogy Ön mit lát ebből? Mért érték: életkor szerinti ref: Hemoglobin 120g/l 120,00-18,00 Hematokrit 0,347 0,36-0,52 Vérsüllyedés 12mm/óra 2,00-10,00 SGOT 41U/l 0,00-29,00 Viszont az összes többi minden rendben van. CRP is rendben van. Köszönettel P.Judit

        Dr. Fáklya Mónika válasza a rossz súlyfejlődés témában

        Tisztelt kérdező! Az enyhén emelkedett GOT önmagában nem diagnosztikus semmilyen betegségre, viszont gyakrabban van kis emelkedés coeliakiában, ezért érdemes lenne erre egy szűrővizsgálatot végeztetni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2017. április 10., 15:49; Megválaszolva: 2017. április 18., 08:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő. Öt hónapos kisfiam egy héttel ezelőtt lemászott a szülői ágyról és hanyatt esett. Nem tudom, hogy történhetett, egy pillanat műve volt az egész, pedig tőle 50 cm-re ültem és a másik gyermekemmel váltottam egy mondatot....
        Kedves Doktor Nő! Az utobbi 2hétben gyakran vérzik a 8éves lányom orra.Legutobb vasárnap, de már nagyon intenziven és sokáig vérzett az orra.(eddig sosem volt orrvérzése) Tegnap elvittem a fül-orr-gégészetre, ott nem találtak semmilyen...