• Nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kislányom már több mint egy hete erős hasi fájdalomra panaszkodik.Elvittem orvoshoz kapott savlekötőt.Hétvégére rosszabbodott elvittem ügyeletre onnan a kórházba küldtek.Vettek vért teljesen normális lett minden eredménye leszámítva egy enyhe kiszáradást!Ma elmentünk ultrahangra ahol:a mesenteriumgyökben ill. a jobb alhasban néhány mérsékelten nagyobb ovalis 6-8 mm rövidebb keresztátmérőjű reaktív jellegű nyirokcsomó látható. A gondom az hogy most már több mint egy hete fojamatossan csak fekszik szédül nem bír enni se inni!Teljesen megváltozott az örökmozgó kislányom!Normális ez!Borzasztóan aggódom miatta kérem szíves segítségét és válaszát!

        Dr. Balogh Andrea válasza a szédülés, hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Nem ez nem normális. Az ultrahang alapján a hasi nyirokcsomók be vannak gyulladva. Ez lehet egy fertőzés, bélgyulladás következménye. Feltétlenül menjenek el orvoshoz- érdemes lenne egy széklettenyésztést elküldeni. Addig adjon kislányának Enterolt 2x1 adagban. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2017. február 27., 18:32; Megválaszolva: 2017. március 02., 18:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: