• Széklet tripszin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!Kislànyom széklet tripszin eredménye 20x-os hígítàs Pozitív 40x-es hígítàs Negatív,segítséget kérnék ez milyen eredmény,mit jelent?3 hét múlva kell mennünk kontrollra,és csak ott mondaná el a Dr.-nő,de addig nem tudok vàrni.Köszönöm a segítségét! Tisztelettel.

        Dr. Plósz János válasza a széklet tripszin témában

        A kérdés megválaszolásához tudni kellene, hogy miért végezték a vizsgálatot (cisztás fibrósis gyanú, hasnyálmirigy elégtelenség?), illetve a labornak milyen referencia-értékei vannak? De tripszin esetében a pozitív érték a jó. Ha szeretné megadni a kiegészítő információkat, legyen szíves az [email protected] címre küldött levélben küldje el azokat. Üdvözlettel:


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. február 15., 15:36; Megválaszolva: 2017. február 21., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő. Öt hónapos kisfiam egy héttel ezelőtt lemászott a szülői ágyról és hanyatt esett. Nem tudom, hogy történhetett, egy pillanat műve volt az egész, pedig tőle 50 cm-re ültem és a másik gyermekemmel váltottam egy mondatot....
        Kedves Doktor Nő! Az utobbi 2hétben gyakran vérzik a 8éves lányom orra.Legutobb vasárnap, de már nagyon intenziven és sokáig vérzett az orra.(eddig sosem volt orrvérzése) Tegnap elvittem a fül-orr-gégészetre, ott nem találtak semmilyen...