• vissza csorgott az olto anyag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma kapta meg az 1eves lanyom a kotelezo vedooltast ,plusz kertuk a neisvac-c valaszthato oltast . A gondom az ,hogy a masodik oltast (nemtudom sajnos melyik volt) ugy adta be az orvos ,hogy benyomta a tut ,kicsit visszahuzta aztan megint beljebb tolta es amikor kihuzta eleg szep adag visszajott es vegig csorgott a gyerek laban . Rogton kerdeztem is ,hogy ez nem -e gond de az orvos oda se nezett csak csovalta a fejet ,hogy "egy kicsi mindig vissza jon " csak ,hogy ez nem egy kicsi volt . Az ampulla 0,5ml es kb az egy harmada visszacsorgott.Eleg ez a mennyiseg is a vedettseghez? Nem lesz gond a kesobbiekben? Vagy oltassam ujra mashol?

        Dr. Pék Tamás válasza a védőoltás témában

        Tisztelt Kérdező! Feltehetőleg elegendő mennyiség bejutott ahhoz, hogy kellő védelmet nyújtson. Én nem javaslok ismétlést jelenleg egyik oltóanyagból sem. Tisztelettel:


        Kérdés: 2016. október 27., 23:25; Megválaszolva: 2016. november 06., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: