• Miért szúrt a szívem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A héten tobbször is szúrt a szívem, de egyiket se értem, hogy miért, mert minden egyes alkalommal teljesen nyugodtan ültem. Semmi különösebb kivaltó oka nem volt.

        Dr. Balogh Andrea válasza a szív témában

        Kedves Kérdező! A szúró fájdalmat több dolog is okozhatja: lehet oka rossz levegővétel, elégtelen folyadékbevitel illetve nem megfelelő táplálkozás és ebből adódó ásványi anyag hiány. Ezek a leggyakoribb okok. Azt tanácsolom, hogy szedjen Magne B6 vitaminból 3x1-et naponta. Amennyiben panaszai nem múlnak keresse fel háziorvosát. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2016. február 01., 00:44; Megválaszolva: 2016. február 01., 15:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: