• Immunerösités - Dr.Balog Anrdeátol kérdezem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Balogh Andrea ! Az elmúlt egy evben többször korábban néhányszor kapott el Gyermekem betegségeket az óviban torkgyulladást ,náthat egy hónapja hányásos hasmenéses fertözést. Igy antibiotikumot is legalább évente kétszer ami szerintem sok és megfázáskor Elixirium szirup Multivitamin 2x szirup lázcsillapitóamit adtam részére. Béres cseppet ösztől tavaszig második éve kap C vitnal de szerintem nem vált be mert nem érzem azt, hogy egy szezont is kihagytunk volna betegség nélkül. Egy hete elkezdtük a BronchoVaxont . Kérdezem adhatom e párhuzamosan a Multi tabs kidet is és meddig szintén ösztöl tavaszig iletve kell e C vitamin is mellé. Azt gondolom nem egy szeleburdi könyelmú Gyermek aki saját hibájából fázna meg hanem másoktól kap el mindig valamit. remélem jól gondolom ha a szervezete kapot volna megfelelő immunerösitőt elkerülhetünk volna gyógyszeres kezeléseket. Amuggy jo az étvágya mostanában kevesebb húst kér talán ,kiegyensulyozott mintha sok édeséget enne. Hónapok óta például ébredéskor lefekvéskor kakaó napközben csokis keksz és gyümölcsök de az oviban jól eszik repezátik sokszor. Tanácsát kérném mi vagy mik a megfelelő készitmények ahhoz,hogy megfelelően karban legyen tartva a Gyeremekem egészsége. Köszönettel: Teodora

        Dr. Balogh Andrea válasza a immunerősítés témában

        Kedves Teodora! A Broncho-Vaxom mellé nyugodtan mehet az Immunotabs. Az Immunotabsot 2-3 hónapig adhatja folyamatosan utána érdemes 1 hó szünetet tartani. Az évi 2x-i antibiotikum szedés nagyon jó arány ne aggódjon! HA kisebb megfázás van ezüstkolloid oldatot is adhat a kicsinek az is kiváló hatású. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. november 22., 23:21; Megválaszolva: 2011. november 24., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: