• Gyerekkori elhízás.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kislányom 7 éves. 122.5cm és 25 kg. Kb három hónap alatt csak fél centit nőtt, de 2 kgot hízott. Nem tudom ez a súly az ő korában normális-e. Lehet,hogy túl sokat aggódom, de én egész életemben súlyproblémával küzdöttem, és ebben a korban kezdtem hízni. Egyébként nagyon aktív kislány, egész nap meg sem áll.

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a gyermekkori elhízás témában

        Kedves Kérdező! Ez a súly és hossz teljesen rendben van. Ennek ellenére érdemes odafigyelnie, főleg a cukros dolgokra és a sok szénhidrátra, hogy el tudja kerülni a későbbi elhízást.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. november 17., 13:47; Megválaszolva: 2011. november 19., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: