• Gilisztas lehet a kislanyom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kislanyom ket eves, 11 kg., es mar egy eve annak hogy nagyon rosszul eszik es nem hizott csak egy kg.ot. Gyakran panaszkodik hasfajasra, piross a vegbelnel, viszket az orra, sappadt. Kapott mar Decarist, de nem valtozott semmi, meg mindig lehet gilisztaja?van ra ugymond hazi praktika? nagyon sokszor kapott antibiotikumot megfazas eseten, amit az orvos irt fel.Ez is lehet egy okozoja?Tonkretehette a belflorrakat es ezer nem akar enni?Mit lehetne tenni ,hogy mindez helyrealljon? Verszegenyseget is kimutattak nalla, arra vasat kap cseppekben.Van olyan etrend ami valtoztatna a helyzeten?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyermek, étvágytalanság témában

        Kedves Kérdező! Csak úgy vakon nem javaslok féreghajtót, előtte történjen székletvizsgálat. Probiotikum-kúra mindenképpen hasznos lehet, javaslom a Lactiv Baby kúraszerű használatát, ez is sok esetben önmagában megoldást jelent. Mellette C-vitamint is kapjon, pl. Cebion cseppek formájában. Fehérjedús és vitamindús étrend javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 15., 13:29; Megválaszolva: 2011. november 16., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: