• Ehlers-Danlos szindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Születésem óta nagyon sok sérülésem volt, négyszer varrták a lábam, kapcsozták az állam és hamatomás vérömleny lesz, ha beütöm a térdem vagy a könyököm. A szem fehérjém kékes árnyalatú, és az ízületeim is extrémen hajlékonyak. És e mellett még belső szervi problémáim is vannak. Szeretném megtudni, milyen szűrővizsgálatra lenne szükségem, hogy megtudjam melyik típusú Ehlers-Danlos szindrómában szenvedek. Szombathelyen élek, de itt nem tudtak nekem az orvosok segíteni. Tisztelettel: B.

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a Ehlers-Danlos szindróma témában

        Kedves Kérdező! Genetikai vizsgálat elvégzését javaslom, ehhez genetikai szakrendelés felkeresése jön szóba. Annak ellenére, hogy nem gyermek, a szakrendelések általában a Gyermekklinikákon találhatóak, Budapesten az I. Gyermekklinikán, vagy Debrecenben, ez utóbbi telefonszáma az 52/411717/55808.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. augusztus 18., 20:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 06:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: