• Fehér pöttyök néha a nyelvcsapon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hello én azt szeretném kérdezni hogy idöközben kicsit be dagad a torkom és fehér pöttyök keletkeznek a nyelvcsapon,omicral 100 tipusu tabbletát szedtem egy hétig akkor el is múlt,de néha néha vissza tér,kávézás után dohányzás után,valamikor csak egy fehér pötty valamikor 2-3,a torkom is sokszor ki száradva,komoly bajom lehet vagy valami virus? de olvastam már immun rendszer le gyengülésnél is egy baktériumot ami ilyesmit csinál,remélem nem valami rák,elöre is köszönöm a választ.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a torokgyulladás témában

        Tisztelt Uram! A jelenség hátterében számtalan ok állhat. Orvosi vizsgálat nélkül értelmetlen dolog lenne nyilatkozni.


        Kérdés: 2011. szeptember 17., 15:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 16:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: