• Hallásvesztés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím ! Egy reggel arra ébredtem, hogy rosszul hallok a jobb fülemre és olyan volt mintha bedugult volna. Kimosták, hallásvizsgálatot végeztek , majd 5 napig infúzió kúrát kaptam. Jelenleg gyógyszert szedek de nem érzékelek javulást. Röntgen nem mutatott ki eltérést. Ön szerint van esélyem még hallásom javulására?Állítólag a gyorsaság fél siker , én 5 órán belül kaptam kezelést, ám kezdek kétségbe esni. Tisztelettel:Kovács Imre

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a hallásvesztés témában

        Tisztelt Uram! Szakmai tapasztalataink szerint 2 hétig van esély arra, hogy a kieső receptorsejtek funkciója visszatérjen, utána irreverzibilis pusztulásra kell számítanunk. Így hát ha 2 héten belüli a történet, akkor van oka reménykedni. Ellenkező esetben sajnos kevés az esély.


        Kérdés: 2011. szeptember 14., 14:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 20:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: