• Nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olyan problémám van hogy már egy ideje furcsa a fülem a torkom érzékeny nyelés közben illetve furcsa húzódást érzek a fülemtől egészen a nyakamon végig kívül belül továbbá lehet a fültövem alatti nyirokcsomót mintha meg lenne duzzadva sajnos orvoshoz még nem tudok menni mert 1-2hét múlva doglozom és nicns fizetve a tb. de félek nagy bajom van?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a torokfájás, nagy nyirokcsomó témában

        Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg a rágóízület és a hallójárat bemenete között lévő nyirokcsomó akut gyulladása okozza a panaszát, nem tumor. De mihelyst lesz hozzáférése az egészségügyi ellátáshoz, keressen fül-orr-gégészeti szakrendelést.


        Kérdés: 2011. szeptember 08., 10:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 07:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: