• Fülzúgás, visszhang

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Segítségét szeretném kérni. tegnapi izzadás, szédülés, remegés, majdnem ájulás óta a bal fülem elkezdett zúgni, viszhangozni a fülem, és fájni a fejem. Nem szeretnék pánikolni ezért kérdezem, hogy doktornő szerint mi lehet a probléma. Spitomin-t szedek, amelynél láttam mellékhatásként a fűlzúgást. Hagyjam abba a gyógyszert, akkor elmúlik, vagy más lehet a probléma?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzúgás témában

        Tisztelt Hölgyem! Migrénszerű tünetei nem biztos, hogy a szedett gyógyszerrel állnak összefüggésben, de ilyenkor valóban fölmerül az adott mellékhatással rendelkező szer abbahagyása. De mivel a Spitomin is idegrendszerre ható szer, így konzultáljon az új tünetei miatt a fölíró (valószínűleg neurológus vagy pszichiáter) szakorvossal.


        Kérdés: 2011. szeptember 08., 09:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 07:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: