• Fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hétfőn utazok külföldre, de pár napja fáj a fejem, olyan érzésem van mintha náthás lennék. Reggel tüszkölök. Gyenge vagyok, lázam nincs. Inzulinos cukorbeteg vagyok. A vukrom jó volt reggel /éhgyomri 6.2, evés után 1 órával 7.5/ Hogy induljak így el. Szerdán este vettem be egy aspirint és csüt. jól voltam nem fájt a fejem. Ma viszont megint nem vagyok jól A homlokomnál tompán fáj a fejem és a fülemnél is érzek nyomást. Mi tévő legyek. A társas utat már nem tudom visszamondani. Várom a Kedves doktornő válaszát, hogy mit csináljak? Köszönettel

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a melléküreg gyulladás témában

        Tisztelt Asszonyom! Fül-orr-gégészként annyit tudok mondani, hogy a leírt tünetek akut gyulladás képébe illenek, emiatt gyulladáscsökkentő/fájdalomcsillapítót (pl. Aspirin) és orrcseppet mindenképp érdemes az orvosi vizsgálatig szednie. A gyulladás a cukrát fölboríthatja, így orvosi szempontból az utazás jelenleg ellenjavallt.


        Kérdés: 2011. szeptember 02., 13:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 22:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: