• Mandulamütét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot Tegnap szedtek ki a torok mandulaim es ma jottem haza altatva voltam tegnap nemvolt semmi köhögés es ma meg köhögök es felek hogy felszakitja sebet :( ez lehet az altatas vegedt?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kisasszony! Lehet az altatás, de meg is fázhat bárki, ha a műtőben megy a légkondícionálás. Mindegy is. Köptető ilyenkor nem annyira jó, inkább köhögéscsillapítót kérjen a háziorvosától. Sok folyadék mindenképp ajánlott!


        Kérdés: 2011. augusztus 24., 16:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó