• Fülzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Új - lehetőleg gyógyszerszedést nem igénylő - módszerek megismerése a fülzúgás kezelésében.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzúgás témában

        Tisztelt Asszonyom! A fülzúgás kezelése rögökkel teljes út, igazán bizonyítottan hatásos eljárást nem ismerek. Alternatív szerek között a Ginkgo biloba kivonatokról van több pozitív adat. Egyéb újabb eljárásokról (pl. hiperbárikus oxigén, masztoid vibrációs kezelés) nincs tapasztalatom.


        Kérdés: 2011. augusztus 09., 20:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó