• Füldobogás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Tegnap éjjel 2órán keresztül füldobogást éreztem a bal fülemben. Már egy hete is volt észleltem hasonlót egy párszor, de akkor hamarabb elmúlt. Ma délben szintén éreztem pár percig, megmértem a vérnyomásom is, de 104/72-et mértem. Mi lehet ennek az oka? És mit tudnék tenni,hogy elmúljon? Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fül, lüktetés témában

        Kedves Kérdező! Vérszegénység is okozhat ilyen jellegű problémát, ez fiatal nőknél nem ritka, érdemes vérképet csináltatnia. Ha ez rendben van, fül-orr-gégészeti kivizsgálás javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 03., 13:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó