• Babát szeretnék! Hónapok óta mandulagyulladásom van

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor! Hónapok óta be van gyulladva a mandulám, a garatom. Orvostól orvosig járok, az egyik azt mondja ki kell venni, a másik meg csak antibiotikumot ír fel. Teljesen tanácstalan vagyok. Szívem szerint, én sem vetetném ki a mandulámat. Főleg azért is aggaszt ez a dolog, mert a párommal kisbabát szeretnénk, Már négy hónapja próbálkozunk, ez idáig sikertelenül. Érdekelne, hogy befolyásolhatja-e a baba megfoganását a mandulám, garatom gyulladása.? Köszönettel: G.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mandulagyulladás témában

        Kedves Kérdező! A krónikus mandulagyulladás gócként funkcionál, ez okozhatja a sikertelenséget a gyermekvállalás terén. Ha valóban krónikus mandulagyulladásról van szó, én is javaslom a műtétet, ugyanis a kr. gyulladt mandula szerkezete oly módon átalakul, hogy az antibiotikum nem is tud kellően hatni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 15:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: