• Kinövés van a mandulám fölött

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő!! Azt szeretném meg kérdezni hogy van valami kinövés a mandulám fölött ami színben eddig fehér volt és fájt és viszketett de már a színe piros és áttetsző !!meg köszönném ha tájékoztatást adna arról hogy ön szerint mi lehet...?! előre is köszönöm válaszát!!

        WEBBeteg szakértő válasza a szájüregi kinövés témában

        Kedves Kérdező! Lehet járulékos mandulaszövet vagy valamilyen nyálkahártya kinövés, de pontosan válaszolni a kérdésre csak alapos vizsgálat után lehet, így javaslom, keresse fel a helyi fül-orr-gégészetet!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. július 28., 13:27; Megválaszolva: 2011. július 28., 23:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: