• Torok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr nő az lenne a kérdésem hogy van nekem egy ojan bajom ami rendszeres vissza tér torkomon meg jelenek a fehér pötyök és az lenne a kérdésem mert volt torok váladék minta és negativ lett! hogy érdemes lenne őn szerint kiveni a mandulámat ,24 évesen vagy csak vigyáznom kell hogy mit eszek iszok stb? de amugy nem nagyon maximum egy kcsit fáj néha a torkom csak idegesit maga a tudat!:(

        Dr. Veress Dóra válasza a torok, pöttyök témában

        Kedves Kérdező! Ha problémát nem okoznak a mandulái, akkor nem érdemes kivetetni őket, mert a kórokozókkal szembeni védelem fontos elemei ezek a nyirokmirigyek. Az természetes, hogy néha egy kicsit begyulladnak, de ha ennél komolyabb baj nincs velük, akkor nem kell sebészhez fordulni. Ugyan látatlanban nehéz véleméynt mondani a fehér kis pöttyökről, de ha a manduláin van, akkor valószínűleg kinyomható váladékról van szó, ami teljesen ártalmatlan Önre nézve.


        Kérdés: 2011. július 23., 19:56; Megválaszolva: 2011. július 24., 22:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: