• Tisztelt Dr. Ùr !

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeptemberben lesz a harmadik operációm . Szeretném megkérdezni,hogy minek a rövidítése (fül,orr,gégészeten) recidiv cholest. Hop.javasolt ?Köszönöm

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fül-orr-gégészet témában

        Tisztelt Uram! recidiv= visszatérő cholest.= cholesteatomás középfülgyulladás, népies nevén gyöngydaganat, ami azonban nem tumor, de valóban kiújulásra hajlamos és a környezetét destruáló szövetként viselkedik. Hop. jav = Op jav. valószínűleg, vagyis műtét javasolt.


        Kérdés: 2011. június 23., 19:10; Megválaszolva: 2011. június 27., 15:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó