• Mitől van fülzúgásom több mint 1 éve?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly voltam Notropilos infúziós kezelésen, 5 napon keresztül. .. Azóta szedem a Bilobil fortét, máskor Notropilt, Kérdésem, hogy lehet-e a fülzúgás a nyaki csigolyasérvemtől?? Rtg. leletem: lordozis kiegyenesedett C IV-VII.között discopathia, csőrképződéssel járó spondylosis. jobb old.6 cm-es, bal old. 4 cm-es nyaki borda. Azt is szeretném tudni, hogy van-e csontritkulásom? Válaszát előre is köszönöm: Bné Ani

        Dr. Veress Dóra válasza a fülzúgás témában

        Kedves Asszonyom! A mellékelt röntgenlelet alapján Önnek nincsen nyaki porckorongsérve. A nyaki porckorongok kezdenek elöregedni, de ezek nagy valószínűséggel nem okozhatnak fülzúgást. A fenti leletből nem derül ki, hogy Önnek van-e csontritkulása. Ha erre kíváncsi, akkor csont denzitometriás vizsgálatra kell elmennie.


        Kérdés: 2011. június 16., 15:56; Megválaszolva: 2011. június 16., 21:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: