• Homloküreg gyulladás és még más...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Egy olyan problémám lenne, hogy volt egy valamilyen vírusos megbetegedésem (nátha), amiből visszamaradt egy homloküreg gyulladás. 1 hete szedem az arra felírt antibiotikumot (dalacin 300mg 4x1) ami úgy néz ki hatott, legalábbis 3 független orvos szerint (2 fül-orr gégész, 1 háziorvos) Viszont a betegség elején jelentkezett egy szédülés ami egy enyhébb szédülés/furcsa látás szindrómába ment át, nos ez viszont nem múlik. Az orr fölötti nyomás, fejtetős nyomás időnként szintén visszatér még ez mellé, de még orrendoszkópiát is csináltak, és mondták hogy minden szuper. Lázam, magas vérnyomásom nincs. Allergiám sem. Egy tippet elfogadnék Öntől! Köszönöm!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a orrmelléküreg témában

        Tisztelt Uram! Ha szédülése, látáspanasza van, akkor ideggyógyászatra kérjen háziorvosától beutalót. Valószínűleg a fertőzéssel függ össze a tünetegyüttes, de idegrendszeri eredetű betegséget ilyenkor mindig ki kell zárni.


        Kérdés: 2011. június 02., 18:17; Megválaszolva: 2011. június 04., 17:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: