• Szájduzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktornő! A problémámmal fordultam már háziorvoshoz,de nem vette elég komolyan. Rendszerességgel ha megfázok vagy fáj a torkom a szám széle kipirosodik.Először megdagad egy kicsit belül majd kipirosodik (de nem herpesz jellegű), és a szájpadlásomon is hólyag keletkezik.Előfordul hogy ezzel nőgyógyászati probléma is páros (duzzanat és kellemetlen viszketés). Ez már több alkalommal is előfordul és ez a 3 probléma jelentkezik . Köszönöm előre is segítségét.

        Dr. Horváth Tamás válasza a szájduzzanat témában

        Tisztelt Hölgyem! Látatlanban azt gondolom, hogy olyankor az immunrendszere nem működik megfelelően, és ez aphta-szerű nyálkahártyagyulladást okoz. Amivel azonban a szokásosnál is fokozottabb szájhigiénén kívül mást nem nagyon lehet csinálni.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2011. április 28., 14:29; Megválaszolva: 2011. május 01., 20:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó