• Lyukas dobhártya

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Cím! A kérdésem az lenne, hogy mit tehetek abban az esetben, ha lyukas a dobhártyám és be van dugulva a fülem már hónapok óta, ugyanis volt egy kisebb megfázásom, de hiába fújtam az orrom, ugy érzem, hogy valószínűleg váladék maradhatott a fülemben, ami nem tisztult ki. Eleinte fájt is, de kaptam rá gyógyszert és elmúlt, de továbbra is be van dugulva. Semmit nem merek használni, illetve próbáltam fülgyertyát, fülcseppet de egyik sem használt. Az lenne tehát a kérdésem, hogy van e olyan gyógyszer vagy módszer ami hatásos lenne és bátran használhatnám vagy inkább keressek fel egy szakorvost? Előre is köszönöm a választ. Tisztelettel:Gózner Réka

        Dr. Horváth Tamás válasza a füldugulás témában

        Tisztelt Hölgyem! A lyukas dobhártya önmagában magyarázhatja a rossz hallást, viszont a rossz hír, hogy hónapok óta lyukas dobhártya magától nem biztos, hogy beforr. Mindenesetre igen, én is javaslom, hogy nézze meg Önt egy fül- orr- gégész!


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2011. április 26., 11:15; Megválaszolva: 2011. április 28., 18:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: