• Gégerák félelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt válaszadó szarkorvos. Olyan problémám lenne hogy 3v4 napja olyan érzésem van mintha egy golyó lenne a torkomban.Kellemetlen és zavaró érzés. Felkeresem a háziorvosom de nagyon megvagyok ilyedve mert félek hogy esetleg gégerákom van mert olvastam hogy ott is a gombócérzés a tünetek közt megtalálható.. Bár azt olvastam idősebb korban jellemző mégis nagyon félek.Maga szerint elég lesz a háziorvos vagy mennyek füll orr gégészetre?Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombócérzés témában

        Kedves Kérdező! Az életkor alapján nem a gégerák jön szóba az első lehetséges okok között, de a fül-orr-gégészeti vizsgálat szükséges, többféle gégészeti eltérés lehet az oka, de akár reflux is, stb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 19., 15:42; Megválaszolva: 2011. április 20., 08:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: