• Szúrás a torokban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        egy honapja, garat gyuladasom volt antibiotikumot kaptam ra,ez meg ismetlodot megint ismet antibiotikumot kaptam ra. a tuneteim ,szuras es gomboc a torkomban, ami kisugarzik a fulembe is, neha nyeleskor is faj a fulem, es feszul a nyakam elol. gondolom ez mar nem garat gyuladas. azt szeretnem tudni milyen betegsegnek a tunete ez. szerintem nem kizart a gege rak,es ha a leirt tunetek alapjan tisztelt doktor no is igy latja, kerem irja meg hogy hova forduljak,tovabbi vizsgalatokra.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a torokfájás témában

        Kedves Hölgyem! Egy fül-orr-gégészeti szakvizsgálat a panaszok miatt indokolt. Ilyenkor, ha a hagyományos kezelésre nem javul, mindenképp kell az alapos vizsgálat.HA esetleg nem derül ki fül-orr-gégészeti eltérés, refluxbetegség irányába történjen vizsgálat. Addig is kímélje a torkát, túl hideg, meleg, csípős étel kerülése, Corsodylos öblögetés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 14., 18:26; Megválaszolva: 2011. április 15., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: