• Torok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretném megkérdezni hogy most voltam a füll-orr gégészeten mert volt egy fehér kis folt a torkomon. ott ezt mindjárt meg is nyitották.ez van a papiromra irva. jobb oldali lobulus mögött 3x3mm-es kemény tapintatu atheromának inponálo képlet észlelhetö.hátso garatfal mediál vonalában 3x3mm-es ép nyh-val fedett sárgás felszinü eltávozás észlelhetö. felszini érzéstelenités után megnyitottuk.sürü sárgás bennék kiürült. Kérem hogy ezt irja meg hogy mi ez mert én nemtudom kiértelmezni hogy jo e vagy rosz e. kell e töle tartanom hogy nem e valami roszindulatu elváltozás e ? köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a atheroma témában

        Kedves Kérdező! Rosszindulatú eltérést nem találtak. A leírt első probléma egy bőr alatti lágyrészelváltozás a másik egy kisebb gyulladásos elváltozás. Amennyiben nincs panasza és nem nő nem igényel beavatkozást. Probléma esetén egy ellenőrzésre vissza kell menni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 14., 12:34; Megválaszolva: 2011. április 16., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: