• Orrdugulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Jó ideje küszködöm orrdugulással, naponta többször is eldugul az orrom,általában egyik oldalon de van hogy teljesen. A legkellemetlenebb számomra az,amikor reggel fáradtan,eldugult orral ébredek.Ez kihat az egész napomra. Teljeskörű allergia vizsgálaton nem voltam,viszont azt már régóta tudom hogy a házi poratkára all. vagyok. Anno fül-orr-gégészeten voltam ott megállapították hogy orrsövényferdülésem van. A kérdésem az volna,ön szerint mit tegyek,már elegem van az orrsprayk használatábol és a gyakori küzködésböl. Telj.Allergia vizsgálatra menjek vagy mütétre, vagy mindkettő.? Válaszát,tanácsát elöre is köszönöm. Üdv.:László Endre

        Dr. Csuth Ágnes válasza a orrsövény témában

        Kedves Endre! Mivel az orrsövényferdülés okozhatja panaszát, ezért a műtét jó eséllyel megoldja problémáját. Ezt az utat javaslom.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 13., 17:29; Megválaszolva: 2011. április 14., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: