• Füldugulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Olyan problémám lenne, hogy audispray használata után, nem igazán hallok most a jobb fülemmel, eléggé tompán. és folyamatosan sípol, lassan egy hete. Irány a fülészet hogy kimossák vagy van valami egyéb megoldás? Üdv.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a füldugulás témában

        Kedves Kérdező! Mindenképp javasolt a fül-orr-gégészeti szakrendelés felkeresése, akár gyulladásról is szó lehet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 26., 15:53; Megválaszolva: 2011. március 28., 14:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: