• Hova forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! December közepétől folyamatos köhögés kínzott. Orvoshoz eleinte nem fordultam, mert asztmás-allergiás vagyok. Február végére erősödött, ezért fülészetre mentem először, mert folyamatos fülzúgás, füldugulás kísérte állapotomat. Antibiotikumot kaptam, de időközben felkerestem a tüdőgondozót is, ahol meghosszabbították az antibiotikum kúrát. A fülzúgásom nem múlt, ezért visszamentem két héttel ezelőtt a fülészetre, ahol azt mondta a doktornő, hogy ez az állapot "normális". Majd két-három hét múlva elmúlik. Mai napig is zúg a jobb fülem és azon az oldalon hátul a fejem is fáj egy ponton. Ma reggelre már a nyakam is fáj azon az oldalon. A jobb oldalon az arcom szinte állandóan fel van dagadva. Ezekből gondolom, hogy nem biztos, hogy ez magától elmúlik. Évekkel ezelőtt kb. 10-11 éve volt látás problémám (pár percre időnként az egyik szememre nem láttam), akkor a szemész mondta, hogy menjek neurulógiára. Akkor nem mentem. Most viszont egyre jobban zavar ez az állapot, de nem tudom, hogy újra a fülészetre menjek vagy hol tudnának segíteni ez ügyben? Ha tud kérem segítsen, hogy merre induljak tovább? Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fülzúgás témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne egy ideggyógyászati vizsgálatot elvégezni,de az arcduzzanat hátterét is ki kell vizsgálni. Melléküreg rtg. vagy CT készült?Akár egy krónikus melléküreg gyulladás is okozhatja problémái egy részét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 24., 11:51; Megválaszolva: 2011. március 25., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: