• Orrmandula műtét utáni hőemelkedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Nő/Úr! A kisfiamnak 9 napja kivették az orrmanduláját. Haza is engedtek a kórházból, de másnap vissza kellett menni, mert a hátsó garatfalon lett egy 20 Ft-os nagyságú gyulladás. Három napot töltött bent mielőtt haza engedték. Ott is mértek hőmérsékletet neki a hóna alatt, nem is volt láza se hőemelkedése. De most otthon van, a torka rendben van (kontrollon azt mondták), de ha mérjük a hőmérsékletét a hóna alatt, akkor jó. Ha a fenekében és levonunk belőle fél fokot, akkor is a nap nagy részében 37,3 körüli a hőmérséklete. Ez normális? A műtét után meddig lehet hőemelkedése? Köszönöm!

        Dr. Horváth Tamás válasza a mandula műtét, hőemelkedés témában

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Azt gondolom, hogy ennyi idővel a műtét után már nem illik csak a műtét miatt hőemelkedésnek megmaradnia. Mindenképpen érdemes lenne legalább egy vérképet nézni vérvétellel, mert szerintem valamilyen fertőzés (valószínüleg vírus) lappang benne.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2011. március 18., 09:53; Megválaszolva: 2011. március 23., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: