• Orrpolip

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        két és féléve már műtötték a fiamat , orrpolipra. Most kiújul és szeretnénk kivizsgáltatni a kiváló okokat, hogy a jövőben ne ismétlődjön. Gyermek korában volt asztmás hörghurutja. Akkor az egész csládtól mintát vettek, és az édesapánál találták meg az okozót. Ennek több mint 32 éve. Jelenleg olyan lakásban lakik, ahol van penész a falon. Kiválthatja? Kérem segítsenek, mert a tünetek igen kellemetlenek és idegileg is megviseli a fiamat. Várom javaslatukat.. Tisztelettel: Hurubán Zoltánné

        Dr. Csáki Csilla válasza a orrpolip témában

        Kedves Kérdező! Javaslom a fia részletes allergológiai kivizsgálását az ismétlődő orrpolipok miatt. Elképzelhető, hogy poratka vagy penészgomba allergia lehet a háttérben. Ebben az esetben megfelelő kezeléssel a tünetek megszüntethetők. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla

        Kérdés: 2011. március 05., 15:13; Megválaszolva: 2011. március 08., 08:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó