• Orrnyálkahártya regenerálása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Az orrcseppek helytelen használata miatt sajnos teljesen tönkrement a nyálkahártya az orromban. Tovább használtam, többet használtam ezt már igazán nem tudom, de ennek már 2-3 éve. Nagyon rosszul érzek szagokat, illatokat, sokszor nehezen kapok levegőt, és néha el is dugul. Elég kellemetlen, és hát ez ugye téli időszakban fel is erősödik. Orrcseppek helyett, tengerisós vizet használok. Lehetséges-e helyreállítani, regenerálni a nyálkahártyát?Ha igen, milyen készítményeket javasolna számomra, van-e olyan orrcsepp, orrspray ami segítene? Forduljak-e orvoshoz ezzel a problémával? Köszönöm a segítségét! További szép napot!!!

        Dr. Horváth Tamás válasza a orrcsepp témában

        Tisztelt Hölgyem! Az orrcsepp függőség nem jó dolog, eről több bejegyzést is írtam a www.enthouse.blog.hu oldalon. A leszokást megkönnyíthetik az allergia ellenes orrcseppek, ezek azonban mind vénykötelesek. Így mindenképpen érdemes egyszer egy fül orr gégészeti vizsgálatra elmenni. Ha már eljutunk odáig, hogy nem használ rendszeresen orrcseppet, akkor lehet csak jobban utánamenni, hogy mièrt is kezdett dugulni az orra.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2011. január 13., 10:25; Megválaszolva: 2011. január 19., 17:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: