• Otosporin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A fiamnak három napja fájt a füle és kifakadt. Barnás, véres váladék folyt belőle. Ma voltunk fül orr- gégésznél, kapott antibiotikumot és otosporin fülcseppet. Azt mondta cseppentse a folyós fülébe 3 cseppet. Itthon elolvasom, hogy átfúródott dobhártyába nem szabad cseppenteni. Így nem merem beadni neki a cseppeket. A dokinőt már nem értem el. Mit tegyek? Az otosporint hallójáratgyull.-ra adják azt írják a tájékoztatóban sehol nincs hogy folyós fülre.Kérem segítségét.

        Dr. Horváth Tamás válasza a fülgyulladás témában

        Tisztelt Hölgyem! Sajnos így látatlanban nehéz megítélni, hogy mennyit lehetne nyerni az otosporin csepegtetésével, és hogy egyáltalán van-e mèg perforáció. Valószínüleg nem probléma, ha egyelőre csak az antibiotikumot kapja, de okvetlen szükségesnek gondolnék jövő héten egy kontrollt!


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2011. január 11., 18:56; Megválaszolva: 2011. január 14., 09:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó