• Súlyos-e vagy nem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.úr/nő! Hónapok óta kínzó fej fájás gyötör, ezért nerologus dr.-hoz fordultam. MEMORIL 800Mg-os Sibelium 10Mg-s gyogyszert írt fel. Szedem rendszeresen, a fáj fájásom nem múlik. Most már nem csak a tarkó tájamon érzem a fájdalmat, hanem át költözött a fej tetőre. A szemészeten is voltam negatív az eredmény, RTG-eredmény: A jobb arc üreg hüvelykujjbegynyi polipoid nykh duzzanat domborodik a lumenbe. Tisztelt Dr. úr/nő legyen szíves tájékoztatni hogy mire számíthatok. A rám szánt idejét elöre is köszönöm. Moncsi.

        Dr. Horváth Tamás válasza a melléküreg témában

        Tisztelt Hölgyem! Ha tényleg csak egy ujjbegynyi polip van az arcüregében, az valószínüleg nem súlyos, és nem okozhat fejfájást. Nem kell vele foglalkozni, nem igényel műtétet, stb. De ha felmerül, hogy fül-orr-gégészeti okot kell keresni, akkor nem elég a röntgen, CT-t is kell csináltatni.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2011. január 11., 15:47; Megválaszolva: 2011. január 13., 15:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: