• Fülzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A következő panasz miatt szeretnék segítséget kérni.7 héttel ezelőtt náthás voltam, ami orrfolyással járt, lázzal nem.Kb 5 napig tartott és a 4. napon jelentkezett mellette a fülzűgás.Azt gondoltam pár nap és elmúlik, de sajnos még a mai napig tart.A múlt héten elmentem a fül-orr-gégészetre, ahol szakorvos megvizsgált, kimosták a fülem és mondták ha nem múlik menjek vissza. A panasz továbbra is fennáll sőt inkább erőssebb.Javasolták a Bilibil kapszulát még korábban, azt szedem két hete napi 2 szemet.Sajnos javulás nincs. Kérem a Tisztelt Doktor Úr segítségét. Köszönettel Timkó Ágnes

        Dr. Horváth Tamás válasza a fülzúgás témában

        Kedves Timkó Ágnes! A korrekt válaszhoz mindenképpen jó lenne látni az Ön fülét, mivel a zúgást a nátha miatt kialakult, elhúzódó fülkürtprobléma ugyanúgy okozhatja, mint egy esetleges belsőfül- vagy hallóidegártalom. Lehet, hogy ha ez utóbbiról van szó, még infúzió formájában is jó lenne értágító gyógyszert kapnia, nehogy így maradjon.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2010. december 28., 23:31; Megválaszolva: 2011. január 01., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: