• Lehet konditerembe járnom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteld doktor úr/nő ! Kb. másfél hónapja volt egy kisebb mandulagyulladásom, vagy torokfájásom, amit pár nap alatt átvészeltem, és nem szedtem antibiotikumot, se más gyógyszert, viszont azóta a nyakam két oldala megvan püffedve, nem nagyon látszik, inkább csak egyik oldalon. Most elmentem másfél hete orvoshoz, mivel újra begyulladt a mandulám ,a fülemre is ráment a fájdalom... Azóta helyre jöttem. Ha jól emlékszem azt mondta az orvos , hogy a pajzsmirigy az, ami megvan dagadva, az állam alatt, és kell neki idő, amíg visszahúzódik. Azt mondta , ha január közepéig nem jön helyre ,akkor valószínűleg vérvételre kell mennem. Remélem , hogy helyre jön. Amúgy amióta eltelt a az a több mint egy hónap, addig is jártam kondi terembe súlyzós edzést végezni, nem tudom ezzel ártottam- e magamnak, vagy nem. A kérdésem is az lenne, hogy járhatok konditerembe, és szépen helyre jövök, vagy nem szabad?

        Dr. Horváth Tamás válasza a mandulagyulladás témában

        Tisztelt Uram! Én inkább nyirokcsomóra gondolok, nem pajzsmirigyre, mivel ez utóbbi nem szokott csak úgy megduzzadni. Egyébként valóban, a nyirokcsomó mindig lassabban húzódik vissza, mint az elsődleges gyulladás. Konditerembe lehet vele járni, ezzel nem csinált rosszat magának.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2010. december 28., 19:10; Megválaszolva: 2011. január 01., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: