• Fülcsengés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Szinte állandóan cseng a fülem. Mitöő lehet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fülcsengés témában

        Kedves Kérdező! A fülcsengés oka lehet halláscsökkenés, túl erős zaj, gyulladás, fülzsír, stb. Mindenképp fül-orr-gégészeti kivizsgálást igényel a problémája.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. december 09., 06:42; Megválaszolva: 2010. december 10., 11:01

        Tudjon meg többet: fülcsengés
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 23 hónapos kisgyermekünk július 4-e (szombat hajnal) óta orvosok (orvosi ügyelet és háziorvos)által vélelmezett illetve megállapított vírusfertőzésre utaló tünetek miatt (negatív belszervi status) többször hányt és...
        Nègy nappal ezelőtt reggel beduzzadt a fülem alatt egy kicsit a nyakam es dèlutánra be is lázasodtam es a szemem is vöröslett szurt.Igy ment három napig gondoltam huzat a fulemet beduktam ipari füldugoval.ma már jobban vagyok lázam nincs a fejem...
        Tisztelt Doktor nő/úr ! Jún 15-én kezdődtek a panszaim, rossz közérzet, megfázás szerű tünetek, több napon át tartó 38 fok körüli láz, kellemetlen érzés az arcban és homlokban és torokgyulladás. Gyanús volt arcfájdalom és a láz,...
        Tisztelt doktotúr! Több mint 2hónapja eltávolították a garatmanduláimat mert híg genny ürült belőlük,azóta folyamatosan immár 2hónapja hőemelkedésem van szinte mindig tartósan 37.5fok,műtét előtt soha nem volt ilyesmi, tehát mindig...
        Tisztelt Doktor Úr! Úgy érzem,hogy fülzsír dugóval van a fülemben(nincs bedugulva,de furcsa,olyankor szokásos érzésem van),holnap reggel elmegyek a fülészetre és megmutatom. Valószínűleg kimossák majd(sajnos hajlamos rá a...
        Jó napot kívánok! A napokban voltam fül-orr-gégésznél, góckutatás szempontjából, mert a vérvételi eredményben a gyulladási értékeim magasak voltak, Westergren 40 mm/h, CRP 34,3 mg/l. Idült garatmandula-gyulladást állapított meg, híg...
        Üdvözlöm! Fiamnál 2014. augusztusában kezdtük észrevenni, hogy gyengébben hall. Októberben elmentünk a Heim Pál kórházba, ahol azt az eredményt kaptuk, hogy igen gyengébben hall a fülében lévő savós folyadék miatt, de nem kell semmi...
        Tisztelt Gerencsér Emőke Dr nő! Volt három éve egy bell féle arcidegbénulásom egész jól rendbe jött ,de Fülzugásom van két éve ,volt több mr belső fül vizsgálat ami negativ lett,koponya mr is három, az is negativ. Szedtem northrpilt,...
        Egyik fulemre se hallok jól kb.5 éve. Számtalan orvost felkerestem,de senki sem tudja mi bajom. A legtöbb gyógyszert felirtak,beszedtem, eredménytelenül.A hallasvizsgalatok alltalaban jól sikerulnek mivel csendes,zaj mentes szobában hallom a...
        Kedves dr. Ur! Meniere beteg vagyok es Gentamicin injekcioval kezeltek, eddig egyszer. 3 het telt el a kezeles ota es bar a rohamaim megszuntek, komoly egyensuly zavarom keletkezett. A kezelo orvosom csak arrol tajekoztatott hogy lesz egy kis enyhe...
        Tisztel Dr. Kerekes Éva! Édesanyámnak kb. két hete fejfájása van, illetve hasító fájdalom a fülbe és a fejtetőbe. A fájdalmak szinte állandóak, algopyrin tablettát szed amely szinte semmit sem segít. Mi lehet a baj? Hova forduljak...
        Kedves Doktornő! Nagyjából 2 hónapja jelentkezett először, hogy a mandulámon gennydarabok jelentek meg. Nem igazán okozott és nem is okoz fájdalmat, csak érzem, hogy ott van. Voltam már orvosnál a problémával, kaptam egy Chlorhexamed nevű...
        Tisztelt doktor úr. Már többször írtam önnek, utoljára április 20 án. Fülkürthurut problémám azóta is fennáll. A doktornő akihez járok már végzett prick tesztet, negatív lett. Endoszkópos vizsgálat során sem látott eltérést. Azt...
        1 hónapja elkezdett fájni a mandulám, meg náthás lettem, ezenkívül más tünetem nem volt, de elmentem a háziorvosnak megmutatni, azt mondta, szedjek torokfertőtlenítőket. Így tettem nem hatott, még rosszabbul éreztem magam. Visszamentem az...
        Üdvözlöm! Egy jó ideje kellemetlen szag jön ki az orromból, naponta egy-két alkalommal néhány percig, tehát nem folyamatosan, főleg ha fizikai munkát végzek, vagy hajlongok. Olyankor ha kifújom az orrom, az is olyan kellemetlen szagú. Gondolom...
        Kedves Doktorúr! Ez év januárjában elkaptam egy makacs felsőlégúti gyulladást,amitől nem tudtam szabadulni,garatról sárgás váladék jött (a lágyszájpadlás-orrmandula felől),több féle antibiotikumot is szedtem,cefzil,dalacin...
        Tisztelt Doktornő! Véleményét, szakmai tanácsát szeretném kérni ügyemben. Csináltattam egy szélesebb körű fül-orr-gégészeti kivizsgálást, azon okból kifolyólag, hogy (nyári időszakot kivéve) nagyon gyakran és könnyen megfázok....
        Tisztelt Doktor Úr! Véleményét, szakmai tanácsát szeretném kérni ügyemben. Csináltattam egy szélesebb körű fül-orr-gégészeti kivizsgálást, azon okból kifolyólag, hogy (nyári időszakot kivéve) nagyon gyakran és könnyen megfázok....
        Tisztelt Doktor /Doktornö! Azt szeretném megkérdezni, hogy a csatolt képen lévö torokmandula jo? Ha nem akkor mi a baj? Bal oldali nyirokcsomom gyakran szokott fájni,de csak a bal. Még egy kérdêsem lenni,hogy kicsit sárga szájpadlás oka mi...
        Tiszteletem! Parotis műtét után vagyok ,majdnem három hónapja vagyok túl a parotis műtétemen. Nagyon mélyen az alsó lebenynél volt egy mogyorónyi daganat amire teljes fültőmirigy eltávolítás műtétet írtak ki,a mélysége miatt, de műtét...