• Miért vagyok tele trutyival?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ha reggel felkelek azzal kezdem a napot hogy megyek köpni mert tele vagyok sárgás trutyival minden reggel, a nyálam is állandóan tapad. Nyákos szerű a nyálam. Köpésből kandidát mutattak ki arra is kaptam gyógyyzsert de még mindíg jelen van. Refluxom is van már 5-6 éve, most szedek rá gyógyszert. Összefügghet a dolog?

        Dr. Horváth Tamás válasza a fül-orr-gégészet témában

        Tisztelt Uram! Igen, akár a reflux is okozhatja, de azt sajnos csak 1-2 havi gyógyszer beszedése tudja csak eldönteni. Másrészt illene az orrát alaposabban kivizsgálni, orrendoszkópia, melléküreg CT segítségével, mivel lehet egy krónikus orrmelléküreg gyulladása is.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2010. november 26., 18:16; Megválaszolva: 2010. november 29., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó