• Állkapocs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktonő/Doktor Úr! Néhány éve az a problémám, hogy az állkacsom bal oldala nem működik megfelelően, főleg reggelente. Én úgy érzem "becsípődik" ott valami, mozgatom akár 10 percen át is, akkor egy kattanás és én úgy érzem, hogy a csont a helyére ugrik, attól kezdve jó. Viszont 2 hónapja külföldön erősen ráharaptam egy vízipipára, attól kezdve egy szájzár alakult ki 3-4 cm-re tudom kinyitni csak a számat, és rágásnál fáj a baloldal. Háziorvosom a fül orr gégészetre küldött, az orvos megnézte, és adott gyógyszert ízületi gyulladásra (xilox) és flektor tapaszt javasolt viselni. A gyógyszert végig szedtem, a flektor tapaszt is végig használtam. De sajnos semmi változás. Tudna tanácsot adni esetleg, hogy most hová mehetnék, kérhetek e röntgent az orvosomtól? Segítségét köszönöm! Üdvözlettel: Kovács Diána

        Dr. Horváth Tamás válasza a állkapocs témában

        Tisztelt Kovács Diána! Javaslom, hogy szájsebész is nézze meg Önt, mert ő nagyobb eséllyel tud javítani az Ön állapotán. A háziorvosa meg tudja mondani, hogy melyik az illetékes szájsebészet, és tud adni oda beutalót.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2010. november 16., 11:07; Megválaszolva: 2010. november 21., 15:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: