• Füldobogás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. 3-4 hónapja ásítás után dobogást,lüktetést érzek a jobb fülemben,de 1-2 napja már spontán naponta többször kb. 20-30 alkalommal is érzem,legtöbbször pár másodperces szünetekkel ismétlődik.Nagyon zavar,mi lehet az oka?Magas vérnyomásos beteg vagyok , gyógyszeres kezelést kapok.(Ranbapril,Nebivolol Pliva,Lavestra,Frontin)Sürgős válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Horváth Tamás válasza a fül témában

        Tisztelt Hölgyem! Lehet, hogy az Ön panaszait önmagában csak a vérnyomás okozza, de lehet, hogy egy aberráns ér fut valahol a középfülében, belsőfüle környékén. Itt tud olvasni a lehetséges okokról: http://www.enthouse.hu/?module=92 Mindenképpen javaslok egy fül- orr- gégészeti vizsgálatot, illetve szükség esetén valamilyen koponya képalkotó vizsgálatot is (MRI, CT)


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2010. november 08., 18:02; Megválaszolva: 2010. november 11., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: