• Fül fájdalom nyelésre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot! Egy igen összetett kérdésem lenne, hogy mitől fájhat a fülem? A kérdés azért összettett, mert nem ez az első eset 4 évvel ezelőt sikerült egy igen gyakorlott remegő kezű fül-orrgégészt kifognom...amikor durván be volt gyulladva a fülem. Akkor fülmosást alkalmaztak két alkalommal és csikot is raktak a fülembe akkor egy hétig nem halottam a bal fülemre. Azóta viszont furcsán pattog a fülem és most egy hete valószínűleg kaptam valami vírusos fertőzést és már jobban vagyok a fülemben nyeléskor belső hirtelen fellépő szúró fájdalmat érzek, most Otipax fülcseppel cseppentem remélem a javulást, de nem tudja kedves doktor úr/nő, hogy mitől lehet ez a pattogás és furcsa éles fájdalom, valamit a kedves fül-orrgégész ronthatott el? Vagy valami mástól van? ( Hallás csökkenést nem tapasztaltam, fülem nincs bedugulva a fül zsír is szokásos mennyiségű!) Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Horváth Tamás válasza a fülfájás témában

        Tisztelt Uram! Annak idején hallójárat gyulladása volt, jelenleg azonban egyértelműen középfül eredetű a problémája, ami a nyomáskiegyenlítés zavarából adódik. Itt írtam erről a problémáról: http://enthouse.blog.hu/2009/04/06/miert_az_orrot_kell_kezelni_bizonyos_fulbetegsegeknel Ezt orrcseppel kell kezelni, szóval az otipaxot nyugodtan hagyja abba, nem attól lesz rendben. Jobbulást!


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2010. november 05., 15:10; Megválaszolva: 2010. november 08., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: