• Füldugulás náthától

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Három hete vagyok már náthás, egy hete a fülem is elkezdett fájni, ezért másnap elmentem orvoshoz. Adott antibiotikumot, és sofradex fülcseppet, ebből kellett egy héten keresztül napi 3x cseppentenem a fülembe. A fájdalom azonnal elmúlt, viszont a balfülem azóta is be van dugulva. Már meggyógyultam, csak az orromat fújom néha, mit lehet tenni annak érdekében hogy megszűnjön a füldugulás, vagy várjak türelemmel és megszűnik majd magától? előre is köszönöm a választ,

        Dr. Csuth Ágnes válasza a füldugulás témában

        Kedves Hölgyem! Igen, a felső légúti fertőzés okozhatott füldugulást. Mindenképp javaslom a fül-orr-gégszeti vizsgálatot, elképzelhető, hogy még gyulladásban van a fül.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 02., 20:36; Megválaszolva: 2010. november 04., 19:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: