• Seb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már igen hosszú ideje (kb 1.5 éve) van egy seb az orromban, ami időnként elmúlik, de rendszeren újra kialakul. Mutattam fül-orr gégésznek többször is. Felírt egy krémet meg egy Coldastop nevű orrcseppet, ami ideig-órág hatott is. Azt szeretném tudni, hogy mi okozhatja, illetve, hogy mi okzhatja. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Horváth Tamás válasza a seb témában

        Kedves Hölgyem! Ilyen esetben elsősorban valamilyen környezeti hatást (vegyszerek, kozmetikumok, légkondi, stb.) érdemes keresni, mert valami fenntartja ezt a folyamatot. Nem fertőzés okozza ezt, szóval például antibiotikumtól nem várnánk gyógyulást.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2010. augusztus 24., 14:34; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 21:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: